Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorBayraktaroğlu, Emre
dc.contributor.authorErdem, Nihal Zekiye
dc.contributor.authorTaşkın, H.
dc.date.accessioned2022-10-26T07:42:51Z
dc.date.available2022-10-26T07:42:51Z
dc.date.issued2022en_US
dc.identifier.citationBayraktaroğlu, E., Erdem, N. Z. ve Taşkın, H. (2022). The effect of long-term nutritional status on quality of alimention after bariatric surgery nutrition, eating behaviors before and after bariatric surgery. Obesity Surgery içinde (535-535. ss.).en_US
dc.identifier.issn0960-8923
dc.identifier.issn1708-0428
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12511/9881
dc.description.abstract...en_US
dc.language.isoengen_US
dc.publisherSpringeren_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/closedAccessen_US
dc.subjectBariatric Surgeryen_US
dc.subjectEating Behaviorsen_US
dc.subjectLong-Term Nutritional Statusen_US
dc.titleThe effect of long-term nutritional status on quality of alimention after bariatric surgery nutrition, eating behaviors before and after bariatric surgeryen_US
dc.typeconferenceObjecten_US
dc.relation.ispartofObesity Surgeryen_US
dc.departmentİstanbul Medipol Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Yüksekokulu, Beslenme ve Diyetetik Bölümüen_US
dc.authorid0000-0002-3488-0865en_US
dc.authorid0000-0001-7046-9515en_US
dc.identifier.volume32en_US
dc.identifier.issueSUPPL 2en_US
dc.identifier.startpage535en_US
dc.identifier.endpage535en_US
dc.relation.publicationcategoryKonferans Öğesi - Uluslararası - Kurum Öğretim Elemanıen_US
dc.institutionauthorBayraktaroğlu, Emre
dc.institutionauthorErdem, Nihal Zekiye
dc.identifier.wosqualityQ2en_US
dc.identifier.wos000859805600398en_US


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster