Kurum Yazarı "Olum, Emine" TR-Dizin İndeksli Yayınlar Koleksiyonu İçin Listeleme
-
Türk mutfağındaki fonksiyonel gıdaların gastronomi turizmi açısından önemi
Çirişoğlu, Emel; Olum, Emine (2019)İnsanların öncelikli ihtiyaçlarından olan beslenme, aynı zamanda temel bir motivasyondur. Günümüzde beslenme, yeni bir yemeği tatmak ve farklı lezzetler ve aromalar deneyimlemek uğruna seyahat edilen bir amaç haline ... -
Yiyecek-içecek sektöründe sürdürülebilirlik ve yenilikçi yaklaşımlar
Taş, Demet; Olum, Emine (2020)Doğal kaynakların verimli kullanımının öneminin artmasıyla birlikte, yenilenebilir ve etkin kaynak kullanımı elzem hale gelmiştir. Küresel tehdit unsuru haline gelen sera gazı emisyonu, yeşil alanların tahribi, bilinçsiz ...